Friday 30 June 2017

                      1, 2, 3, SILENCE RECORDING

El passat dimecres 3 de maig a la tarda, un grup format per onze alumnes de sisè de la nostra escola van anar a Torre Barrina, que és el centre municipal de creació multimèdia de l´Hospitalet, per tal de gravar l´audio d´un relat cooperatiu que s´ha realitzat entre els nivells de cicle superior de primària de diferents escoles de l´Hospitalet. Aquest projecte novedós (ja que s´ha iniciat aquest curs), està promogut des del CRP de l´Hospitalet i porta com a nom Wheel of tales.
Allà, ens esperava en Jordi Mèlich que és d´aquelles persones que es nota que creuen i disfruten amb la seva feina i a més a més tenen el do de saber-ho transmetre als altres.
 Un cop vam ser a les instal·lacions, en Jordi ens va portar al primer pis, que és on s´hi troba l´estudi de ràdio i gravació.
 Els nois i noies van entrar a la peixera (com li diuen els professionals del medi) que és la zona on es situen els presentadors o persones que han de gravar. Aquest espai està presidit per una taula semicircular amb tres micròfons professionals i auriculars i on les parets estan insonoritzades. Van veure també la part més técnica que es troba a l´altra banda del vidre amb una gran taula de so (que és on es fa la màgia de les barrejes de pistes amb veus i efectes sonors).
Com els nois i noies ja coneixien l´espai on treballarien, en Jordi ens va portar a una sala multimèdia  annexa, on van poder practicar el diàleg, abans d´entrar a gravar de dos en dos.
Els alumnes anàven entrant i sortint, a mida que completaven la seva col·laboració en la gravació del text.
En acabar la tasca encomanada amb un resultat excel·lent, en Jordi ens va convidar a disfrutar convertint-nos en locutors i entrevistats de ràdio durant una estoneta.
Els nostres nois i noies van entusiasmar-se i van disfrutar amb l´experiència d´allò més. I tant és així, que el temps se´ns va passar volant i ja era hora de tornar a l´escola.
Qui sap si entre els nostres alumnes tenim a futurs comunicadors del medi periodístic (bona fusta n´hi ha segur, només el temps ho dirà…)
Felicitar a tots i totes per la feina ben feta, el bon ambient creat i la magnífica tarda que vam passar a Torre Barrina.
Si voleu veure el vídeo podeu clicar el seguent enllaç.

   

      GREAT JOB, YOU´RE REALLY AWESOME!!!

No comments:

Post a Comment